TEIJO – Teknisesti edistyneet osienpesukoneet teolliseen käyttöön

Vuonna 1967 perustettu TEIJO on toimittanut yli 20 000 pesukonetta yli 100 maahan Eurooppaan, Afrikkaan ja Aasiaan.
TEIJO-yrityksestä on tullut maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista tuotteista, luotettavuudesta sekä joustavuudestaan.

Pesukoneiden suunnittelussa painotetaan pesutehokkuutta, energiataloudellisuutta ja pitkää elinkaarta. Asiakkaat arvostavat myös koneidemme helppokäyttöisyyttä ja monipuolisia lisävarusteita.

Pesukoneemme soveltuvat kaikille toimialoille, olivatpa ne sitten integroituina valmistuksen tuotantolinjoihin tai yksittäisinä laitteina korjaamoiden huoltopisteissä. Epäpuhtaudet poistetaan kappaleista turvallisesti ja tehokkaasti toimialasta riippumatta, oli kyseessä sitten auto-, ilmailu-, rautatie-, meri-, petrokemiateollisuus tai ydin- ja tuulivoimala.

TEIJO:n tehdas sijaitsee Nakkilassa, lähellä Poria. Olemme ammattimainen tiimi, joka on motivoitunut ja sitoutunut tarjoamaan ylivoimaisia ​​tuotteita ja ehdotonta asiakaspalvelutukea vaativille markkinoille.

 

TEIJO on luotettava kumppani! Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti tarkastettavissa.

https://www.vastuugroup.fi/fi-fi/palvelut/luotettava-kumppani